Informatikai megoldások hatékonyan!

Rövid bemutatkozás

A Vision 95 Kft. 1995-ben alakult - mai napig 100%-ban magyar tulajdonú - innovatív társaság.

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal áll megrendelői rendelkezésére. Ezen 20 év alatt kis- és nagyvállalati környezetben egyedi és komplex rendszerek építésénél, valamint alkalmazott kutatás-fejlesztésben teljes üzleti megoldásokat nyújtottunk. Ezen rendszereket többféle iparágban tevékenykedő vállalatok rendelték meg, így rendelkezünk távközlési, felügyeleti, valósidejű és pénzügyi rendszerekkel kapcsolatos ismeretekkel.

Tevékenységünk során a rendszerek teljes élettartamában részt veszünk, így az igényfelméréstől és tervezéstől, a megvalósításon és tesztelésen keresztül a bevezetésig, sőt az üzemeltetés támogatásig (7/24) minden munkafázisnál számíthat ránk a megrendelő.

Munkatársaink rendelkeznek azon technológiai tudással, amelyek szükségesek egy modern, robosztus, rugalmas rendszer készítéséhez, úgymint tervezési és dokumentálási módszertanok, szoftverfejlesztési és tesztelési környezetek, adatbázis ismeretek, kommunikációs protokollok és eszközök, valamint egyedi hardverfejlesztési és gyártás tervezési és szervezési gyakorlat.